Inici Actualitat Birra Crucis 2007. Dia D, Hora H

Birra Crucis 2007. Dia D, Hora H

8
COMPARTIR

Un dels actes cada vegada més populars de la Festa Major de Taradell és el Birra Crucis. Aquesta curiosa cercavila congrega un munt de joves de la comarca que es desplacen de bar en bar a ritme de Batucada per prendre’s un quintoa cada parada i rebent, de tant en tant, alguna remullada dels veïns.La festa ja fa 9 anys que va néixer i, malgrat que va començar amb només una vintena d’assistents el primer any, cada edicicó va creixent i desbordant les previsions dels organitzadors.

Tot i que no és una festa publicada al programa oficial de la Festa Major, ni rep el suport del consistori, tothom que vol anar-hi coneix perfectament la data i el lloc de concentració a partir del boca a boca. Cada any funciona millor i son més els joves que s’apunten i és posen la samarreta identificativa d’aquesta festa clandestina.

Aquest any el Birra Crucis és el dijous 23 d’Agost. A les 7 de la tarda es llegirà el Pregò a la Plaça de l’Església i és donarà el tret de sortida amb la primera birra de la tarda.

El recorregut d’aquest any és: Bar Taradell – Bar Tuneu – Bar Sport – Hotel Rosa – El Karra – Pizerria Ciao Ciao – Nyavingui – Rotonda de l’Atlantida i final a les Carpes del Pujoló.

Si vols anar-hi afanyat a comprar la samarreta que et donarà permís per beure les 9 cerveses que s’hi inclouen. La podràs comprar per 15 euros al Bar Taradell a partir de l’hora del cafè del mateix dia.

Ep! si hi vas tard, et quedaràs sense!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

8 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
21 agost 2007 12:33

Però això no passa per què es faci el birracrucis. Passa el mateix el dia que hi ha qualsevol festa: Carnestoltes, Castanyada, etc. Jo he vist vomitats per la vorera que fins que no ha plogut no s’han netejat…
El birracrucis no fa augmentar aquestes coses, passaria igualment si no es fes. A les carpes del pujoló també vendràn alcohol. Quina solució proposes?
Segur que hi ha vilatans que els molesta, però també n’hi han que es molestarien si no es fes.

Anònim
Anònim
19 agost 2007 15:59

Estaria d’acord si no es molestés a la resta dels vilatans, però deixar el poble fet una guarrada, amb tot de gent beguda pixant i vomitant per tot arreu, no es el més adient.

Anònim
Anònim
19 agost 2007 12:33

Per què no?

Anònim
Anònim
18 agost 2007 20:47

Però al menys que no sigui el dia del pregó !

Anònim
Anònim
18 agost 2007 14:19

VISCA EL BIRRA CRUCIS!

Qui vulgui festa q sapunti, i a qui no li agradi q no miri, q no sobliga a ningu a beure!

Salut i bona festa majorrr!

Anònim
Anònim
18 agost 2007 13:59

Què passa? Què vol dir el millor del poble? Qui va al birracrucis és un criminal? Per què? Per què no li agrada anar al pregó? Per què s’emborratxa? Ui, quin crim!

Potser si s’hagués deixat participar el jovent en la organització de la festa major, això no hagués pres la dimensió que té actualment, no? Però és clar, aquí les coses sempre les han de decidir quatre. Després ens queixem de que el jovent passa de tot. Clar que, si no se l’escolta…

Anònim
Anònim
17 agost 2007 11:22

Mira, un comentari que em sembla perfecte !

Es lo que em vindrien ganes a dir jo !

Anònim
Anònim
16 agost 2007 20:40

Aixo no és una cercavila !
Aixo es un torrandero !!!!

Borratxo per aqui !
Borratxo per allà !

Pf ! Vaia fastic de…

De sort que gent hi va i no veuen massa, perquè he vist que la llencen a vegades !

Es podria fer un CANTA BARS o alguna cosa extranya, però això ???

A més a més el dia del pregó de Festa Major ! Ho podrieu fer el 22 d’Agost no ?

Sembleu…

No voleu el millor del poble sino,… ( val més callar ).

VISCA TARADELL
Albert.