Inici Actualitat www.toca-sons.cat

www.toca-sons.cat

0
COMPARTIR

Aquest any en Toca-sons estrena web. Si entreu a la pàgina www.toca-sons.cat podreu veure la nova web de la Festa d’en Toca-sons que enguany arriba a la quinzena edició.

A la pàgina hi podreu trobar varis apartats a on s’explica l’origen de la festa i la seva història, un munt de fotos dels 14 Toca-sons que hi ha hagut fins ara i també les 14 portades de la revista que s’edita en motiu de la festa.

També hi trobareu un apartat referent a la festa d’aquest any on s’hi explica les novetats previstes. A banda de la nova web, com a novetats hi haurà el gegant d’en Tocasons que apareixerà el dia 25 a la tarda a la plaça de les Eres i la presència de dos personatges nous: en Peret i el Sots-Batlle.

La gran incògnita com cada any recau en saber qui serà el Toca-sons 2007, si ja ho sabeu o be ho sospiteu podeu participar, com cada any, a la porra d’en Toca-sons.

Respecte a la web val a dir que recull força informació de la festa i que és un web interessant de visitar gràcies al contingut que conté, tot i així caldria haver cuidat una mica més la imatge i la qualitat del site, ja que és una caracteristica que sempre s’ha cuidat molt i be, en aquesta festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments