Inici Actualitat Programació de la Festa Major

Programació de la Festa Major

3
COMPARTIR


Fem un petit forat a les vacances perque ja tenim a les mans el programa de la Festa Major de Taradell que la regidoria de Cultura ens ha fet arribar. El programa també el trobareu a la web de l’Ajuntament acompanyada d’una salutació del nou alcalde, Lluís Verdaguer.

Val a dir que la Festa Major d’aquest 2007 compren moltes i variades activitats que comencen el dilluns dia 20 i acaben el seguent dilluns. Aquestes activitats estan organitzades per diferents entitats que val la pena de nombrar: l’Ajuntament de Taradell, l’Agrupació Festa d’en Toca-Sons, l’Agrupació Sardanista de Taradell (AST), el Casal El Gurri, el Centre Excursionista de Taradell (CET), la Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell, el Consell de Joventut de Taradell, l’Esbart Dansaire Sant Genis, l’Espai Mon Rodó, el Grup de Teatre GOTTIC, la Parròquia Sant Genis, el Punt Jove de Taradell, la Unió Deportiva de Taradell i l’emissora municipal Ràdio Taradell que oferirà durant els dies de la festa una programació especial. També hi haurà la col·laboració de Protecció Civil de Taradell.

A l’agenda del mes d’agost d’aquesta pàgina hi trobareu totes les activitats que s’hi fan ordenades per dia i hora, i en aquest post us deixem el programa escanejat en imatges. Si feu un click damunt de cada imatge la podreu veure millor.

Bona Festa Major!







COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
19 agost 2007 15:55

Com sempre molt, però que molt poca cosa, per no dir res, pensant amb els infants! Continua tot com sempre. Si mireu programes d’altres pobles, no cal trencar-se gaire el cap per organitzar una festa major més atractiva!!!

Anònim
Anònim
14 agost 2007 22:25

Ja mola el programa d’aquest any, ja que és petit ! ( Tros actes )

Anònim
Anònim
10 agost 2007 8:36

Bona feina! La veritat és que així esta més ben presentada, per què a la web de l’Ajuntament està penjada de qualsevol manera: en 4 arxius diferents i a més desordenada! I això que tenen un encarregat de noves tecnologies 😀