Inici Actualitat Festa Major Jove 2007

Festa Major Jove 2007

2
COMPARTIR

El Consell de la Joventut de Taradell ha fet públic aquesta setmana el programa de la Festa Major Jove que organitzen a les carpes del Pujoló. El programa s’està passant per Internet, però també el podeu trobar a la web del CJT i a les botigues de Taradell. Com a novetat aquest any hi haurà dos espais: l’Escenari Gran a on es faran concerts i la Karpa Alternativa a on hi haurà les sessions de música dels DJ.

La festa començarà el dimarts dia 21 d’Agost a les 11 de la nit, un o dos dies abans de la programació oficial de l’Ajuntament. Ho farà amb una sessió de DJ’s per celebrar la inauguració de la Festa Major al Karpa Alternativa.

Dimecres Rauxa!

El dimecres serà un bon dia per baixar al Pujoló. Per començar la jornada, a les 6 de la tarda, han preparat un taller de Malabars i de Batucada i a partir de les 11 del vespre hi haurà sarau als dos escenaris. A l’escenari principal hi trobarem el magnífic grup de Sabadell Rauxa acompanyat de Intifada, Rubber Dicks i la Contra Blues. A la Karpa alternativa podreu gaudir de la musica de tres DJ’s al llarg de tota la nit.

Dijous Correfoc

El dijous començaran les activitats a les 22:30 amb un correfoc a càrrec del diables de Ripoll. Seguidament hi hauran els concerts a l’escenari principal aquesta vegada amb Syncronicity, udol, Descarats i Se Atormenta una Vecina. I a la Karpa Alternativa hi tornarà haver-hi sessió de DJ’s.

Divendres Paintball

El divendres 24 d’agost les activitats preparades començaran a les 5 de la tarda amb una guerra de Paintball. El Paintball, pels que no ho sabeu, es un joc basat en fer una batalla amb escopetes de pintura. A les 11 de la nit comencen els concerts a l’escenari principal i els DJ’s a la Karpa Alternativa. Aquest dia podrem escoltar a Dept, 2 Mist, Katarama Stuma i al grup basc Segismundo Stuma.

El Dissabte és farà el sopar i fi de festa

El dissabte ja es l’últim dia de festa a les carpes i el Consell de la Joventut ha organitzat el tradicional sopar de joventut, aquest any amb un karaoke final. El sopar començarà a 2/4 de 10 i si voleu anar-hi heu d’anar a comprar el tiquet al bar de Can Costa del dia 17 al 23 d’agost. El tiquet us valdrà 12 € amb una copa inclosa. Desprès del sopar a l’escenari gran hi haurà el grup Pd. Catattack i seguidament el DJ Mark Blume (house, Techno). A la Karpa Alternativa acomiadaran la festa Major el DJ Norbert, el DJ Bover i DJ Guiu.Programació Oficial de la Festa Major

Respecte el programa de la Festa Major 2007 encara no us en podem dir res de manera oficial perquè encara no s’ha fet públic, de fet si vas al web de l’ajuntament encara hi ha publicat el programa de l’any passat. Des de www.taradell.com ens comprometem a, tant bon punt el coneguem, publicar-ho a l’agenda.

De totes maneres, sembla a ser que la programació de la Festa Major començarà el dijous amb la tradicional festa de la proclamació de la Pubilla, el pregó de Festa Major, el brindis i l’actuació de l’Esbart Dansaire Sant Genis i possiblement l’actuació de la Coral l’Arpa. El divendres hi haurà “La Principal de la Bisbal” que oferirà el concert de la tarda i el ball a la nit.

El Dissabte 25 d’Agost, que es el dia central de la Festa Major, es celebrarà la Festa d’en Tocasons amb la fira medieval al mati, les sardanes vermut a la Font Gran i l’arribada del Bandoler a la tarda. A la nit hi ha previst que es faci el Concert dels Països Catalans malgrat que el grup encara està per definir. Diumenge hi hauran les sardanes i al vespre és farà el teatre a càrrec del grup Gottic amb l’obra “Tregui la llengua” que és repetiria el dilluns.

De totes maneres aquesta es una programació oficiosa i molt incompleta on hi ha manquen forces activitats: entre elles totes les infantils, les esportives, etc…

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
2 agost 2007 9:09

És veritat, li féu la feina, ptser hauríeu de demanar una subvenció…? Hehehe…

Clar que la web del Consell de Joventut (www.cjtaradell.org) tampoc és que informi de res!!!

PS: Molt bo lo de “logo de TGV” als cartells ;DDDD

Anònim
Anònim
1 agost 2007 23:20

Sort que hi ha gent que s’interessa per la festa major, perquè l’ajuntament passa! Gràcies per la feina que feu amb la vostra web!!!