Inici Actualitat 11 càrrecs de confiança

11 càrrecs de confiança

0
COMPARTIR

En el Plenari de dijous passat, l’equip de govern va informar dels nous nomenaments de personal eventual que hi ha per aquesta legislatura. El nou equip d’alcaldia ha fet 11 nomenaments del què popularment es coneix com a càrrecs de confiança.

7 assessors amb retribució econòmica

D’aquests 11 nomenaments n’hi ha 5 que tindran contracte laboral i retribució econòmica: En Jaume Pujols i en Josep Maria Claparols seran assessors de l’alcaldia en assumptes urbanístics. L’Anna Rovira ha estat contractada com a auxiliar administrativa per assessorar l’alcalde en assumptes de secretaria. En Jaume Cutrina, també com a auxiliar administratiu, realitzarà les tasques d’assessoria en assumptes d’administració i exercirà de notificador, controlador d’obres i encarregat de la Carpa del Centre Cultural Costa i Font. Finalment en Marc Ferrer, agent auxiliar de la Policia Local, entomarà l’assessoria de governació essent el responsable de la organització, gestió, comandament, inspecció i supervisió del servei de la Policia Local.

L’Ajuntament també ha nomenat dos assessors professionals que percebran una retribució econòmica en concepte de prestació o arrendament de serveis. Per una banda a nomenat a en Lluís Vila com a veterinari municipal i de l’altra a Ramon de Planell que farà d’assessor en assumptes tècnics.

4 assessors sense retribució econòmica.

Finalment l’equip de govern ha nomenat a 5 assessors sense contracte ni retribució econòmica, si be podran liquidar les dietes i les despeses de viatge oportunes per realitzar la feina encomanada. Aquests 5 assessors són l’ex-regidor Jaume Miralpeix per assumptes del territori, l’ex-regidora Carme Amblàs per assumptes de benestar social, l’ex-alcalde Josep Munmany per assumptes urbanístics i en Salvador Solagran per assessorar en assumptes culturals d’ensenyament musical.

D’altra banda el nou equip de govern també va fer efectiu el cessament de l’Enric Barba i Pérez que fins ara realitzava les tasques d’assessor de l’Alcaldia en assumptes culturals i de coordinador del Centre Cultural Costa i Font.

Esquerra ho veu excessiu

El grup municipal d’Esquerra ha manifestat, en una nota de premsa, que el nombre de personal eventual es excessiu i també que aquests nomenaments produeixen certa confusió entre els tècnics i els càrrecs de confiança, es a dir entre els que percebran una retribució econòmica i els que no. D’altra banda també va qüestionar la qualificació tècnica requerida d’alguns d’aquests assessors

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments