Inici Actualitat Reportatge fotogràfic de la Fira del Caçador

Reportatge fotogràfic de la Fira del Caçador

2
COMPARTIR

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Taradell la 28ª Fira del Caçador. Us mostrem a continuació una sèrie de fotografies que il·lustren com a transcorregut aquesta fira en els diferents escenaris.

Sala d’exposicions de Can Costa

A la sala d’exposicions de Can Costa hi ha hagut una gran exposició d’animals dissecats on hi hem pogut veure diversos animals dels 5 continents, entre ells un lleopard, un lleó, un Caribú, un Eland, un thar i un os negre.


Sala Gran i jardins de Can Costa

A la sala gran de Can Costa s’hi ha ubicat l’exposició i la venda d’armes de caça. A fora de la Sala Gran, als jardins de Can Costa, qui ha volgut ha pogut practicar el tir amb arc.

Bosc del Pujoló.

El Bosc del Pujoló ha estat el centre de la fira. Allà hi hem pogut veure els gossos de caça però també conills de bosc i fins i tot bissons i ocells diversos. Al Pujoló també hi hem trobat tota una sèrie de paradetes relacionades amb la caça, així com el bar i diverses parades de menjar.


Pavello d’Esports

Finalment al pavello d’Esports s’hi ha ubicat la fira més comercial.

Duros a 4 Peles.

A l’entrada del Pujoló, davant de l’ambulatori, s’hi ha ubicat la fira de liquidació d’estocs que ha organitzat l’Associació de Botiguers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
8 agost 2007 12:52

ESTEU TONTOS….

Anònim
Anònim
30 juliol 2007 8:35

És molt encertat cedir el centre cultural per la “cultura” de la caça, no trobeu?