Inici Actualitat Acte de cloenda del PSC

Acte de cloenda del PSC

0
COMPARTIR

Unes 100 persones van aplegar-se ahir al vespre a Can Costa i Font per assistir a la cloenda de la campanya electoral del PSC. Els sis primers candidats de la llista de Miquel Vila van presidir un acte on es van exposar les noves idees que tenen per a millorar les relacions i la convivència en el poble.

Un darrera l’altre van explicar les accions que proposen des de l’equip del PSC, bàsicament en clau de millores socials i de la pagesia. Van parlar sobre la transparència en la gestió de govern; la necessitat d’obertura pensant en la integració dels nouvinguts; la millora en l’atenció pública sanitària; l’aprofitament de les infraestructures que ja tenim; el manteniment i la millora dels barris i la necessitat d’aplicar uns sistemes de motivació i assistència al comerç local.

Va tancar l’acte el cap de llista, Miquel Vila i Solà, fent una crida a la participació de tots el vilatans de Taradell.

COMPARTIR