Inici Actualitat Demà es celebra el Ple d’Agost

Demà es celebra el Ple d’Agost

0
COMPARTIR

Demà a 2/4 de 10 del vespre es celebrarà a la sala de plens de l’ajuntament el Ple corresponent al mes d’Agost que cada any, per motiu de les vacances, s’avança a l’ultima setmana de Juliol.

Com a punt força important en el ple de demà hi ha el que servirà per donar a coneixer l’import de les subvencions que l’Ajuntament atorga a les diverses associacions esportives i culturals del poble. També s’aprovaran un parell de convenis de col·laboració amb diferents empreses i el nomenament de les secretaries-interventores accidentals en motiu de vacances. Com sempre Ràdio Taradell l’oferirà en directe a través del 106.7 de la FM.

Us deixem l’ordre del dia / objecte de la sessió perquè el tingueu complet:

A) PROPOSTES DE DICTÀMENS:

1.- Aprovar les actes de les sessions anteriors
2.- Aprovar el conveni de col·laboració entre l’empresa publica Adigsa i l’ajuntament de Taradell relatiu a la cessió d’habitatges per impulsar les politiques socials municipals.
3.- Aprovar el conveni de col·laboració entre la societat SERGESA TELEVIDA, SL, adjudicatària de la gestió i manteniment dels aparells de teleassistència, i l’ajuntament de Taradell.
4.- Aprovar l’atorgament de les subvencions esportives i culturals any 2007.
5.- Aprovar la sol·licitud de subvenció convocada per facilitar l’aplicació de l’article 11.1 de la llei 22/2003 de protecció dels animals, any 2007, per a la gatera i la gossera municipals.
6.- Aprovar el nomenament de la secretàries-interventores accidentals.

B) MOCIONS

7.A.- Moció.

C) COMUNICACIONS DIVERSES AL PLE I CONTROL D’ORGANS MUNICIPALS.

8.- Donar compte al ple de l’ajuntament de Taradell de les resolucions de l’alcaldia sobre nomenaments de personal eventual.
9.- Comunicacions diverses al ple.
10.- Control d’òrgans municipals. Precs i Preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments