Inici Actualitat El 13 d’Esquerra

El 13 d’Esquerra

7
COMPARTIR

Qui és el número 13 de la llista d’ERC-AM? En Ramon Reig o be la Imma Sala? Aquesta és la discussió que aquest cap de setmana han mantingut dos lectors de Taradell.com i que no ha quedat aclarida.

Segons “l’amic de l’amic” el número 13 és en Ramon Reig i així ho entén el propi partit com ho demostra el programa electoral que és va repartir dissabte i el fet que en Ramon, durant l’acte central, estava asegut a l’escenari juntament amb els 12 companys de llista i va presentar part del programa electoral.

En canvi “l’amic” defensa que el número 13 de la llista oficial és l’Imma i és basa en el Butlletí oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en les paperetes que ja han arribat a les cases particulars.

Hem pogut investigar una mica i sembla que les dues teories parteixen de suposicions certes, si be sembla que qui té la raó és “L’Amic”.

En el BOPB del 25 d’abril hi ha relació de candidatures presentades i en la pàgina 300 del Annex II figura en Ramon Reig com a número 13 (figura 2). Aquesta és la font que també va utilitzar Taradell.com per publicar les llistes. El dia 1 de maig però, va sortir en el mateix BOPB la relació de candidatures proclamades (figura 1) i en aquesta segona relació hi figura la Imma Sala com a número 13 en la pàgina 308 de l’annex II.

Desconeixem el motiu del canvi, tot i que imaginem que és un error administratiu. Aquestes diferencies també es produeixen en d’altres llistes. Si en el BOPB del dia 25 d’abril el número 12 de CIU era en Francesc Homs, en el del dia 1 de maig és l’Angelina Puigblanquer qui va en aquesta posició. En aquest cas deu ser un canvi voluntari perquè el programa electoral de CIU està correcte. També hi ha canvis en el número 8 de la PxC i en la relació de suplents d’ERC i CIU.

Esperem haver aclarit el dubte. Nosaltres, per la nostra banda, rectificarem les llistes amb aquesta segona relació.

Podeu consultar el BOPB aquí

COMPARTIR
7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
l'amic de Taradell
22 maig 2007 10:24

No ser qui pot haver sota el paraigües del gegant de San Francisco, però l’autor del bloc no té res a veure amb mi, de manera que hauràs d’apuntar millor.

I jo he ferit l’ós?

Pere
Pere
22 maig 2007 8:23

En el programa de CIU el número 12 és l’Angelina Puigblanquer i en l’acte central va ser aquesta senyora la que seia a l’escenari i no en Quico que estava entre el públic. No veig perque la gent s’hauria de confondre?

l'amic de l'amic que diu que és l'amic de Taradell

Hi ha qui diu que caça óssos, però també hi ha qui diu que l’amic de Taradell té un tarannà massa semblant a cert autor de blocs anònims. Tindrà raó en “hi ha qui”?

Vés a saber on és la realitat en la virtualitat i les personalitats que hom pot adoptar sota el paraigües del gegant de San Francisco.

un passavolant
un passavolant
22 maig 2007 7:49

Per cert, s’hauria de fer un post amb els canvi de la llista de CiU, no? Han recuperat regidor i han fet saltar en Quico Homs.

La gent que vagi a votar potser no ho entendrà tampoc.

Anònim
Anònim
21 maig 2007 17:13

Segur que es un error administratiu, però jo trobo que està be que n’hagueu fet un post. Els que hem anat als actes d’ERC i hem vist una persona no entendriem que alhora d’anar a votar en sortis una altra. Per això estant els mitjans, per aclarir els malentesos, no? Ara ja està tot aclarit.

Anònim
Anònim
21 maig 2007 16:48

Je, je, je… he seguit la discussió i francament, tampoc entenc a què ve tanta “polèmica”. Ni ERC ni CiU treuran 13 regidors. I tampoc crec que sigui problema de paritat, tant l’una com l’altra son correctes ara i abans. M’apunto a la tesi del l’autor del bloc que deuen ser errors administratius. De fet, el BOPB núm. 108 de 5/5/2007, pàg. 19, hi ha una “subsanacion de errores” que afecta la llista d’ERC, ja que van apuntar un nom i l’ordre de suplents de manera incorrecta. Imagino que l’administració “competent” va arreglar una cosa i en va espatllar dues.… Llegeix més »

l'amic
21 maig 2007 15:16

Estic gratament encoratjat de que se’m doni la raó des del Bloc, però que consti que no tinc res contra l’Imma Sala ni del Sr. Ramon Reig.

Ja qui diu que sóc un caçador d’ossos, però no ho tinc confirmat.

Seguim debaten i fem gran el bloc.