Inici Actualitat Havaneres a Can Costa

Havaneres a Can Costa

0
COMPARTIR

Avui divendres hi ha dos actes interessants a Can Costa i Font. A les 8 del vespre hi ha una xerrada informativa convocada per la plataforma NO a la Mat i l’associació AMMAT per informar als veïns del poble, l’ajuntament i els propietaris afectats sobre la mobilització popular contra el projecte de la instal·lació de la línia de Molta Alta Tensió. Els convocants demanen que hi hagi un debat públic sobre la necessitat o no d’aquesta línia i que s’informi transparentment de les afeccions reals que tindrà en el territori i en les persones.

A les 10 del vespre, també al Centre Cultural, el Centre Excursionista de Taradell ha organitzat una projecció de diapositives sota el títol de “Tibet, el sostre del món” de Jordi Llorens i Estapé.

Demà a les 10 del vespre, també a Can Costa, hi ha un concert d’havaneres a càrrec del grup Rems. Una formació musical que arrencà a l’any 1974 a Palamós de la mà d’en Ramon Carreras.

El repertori que porten és molt variat i inclou cançons molt conegudes com La Bella Lola o El meu avi i també obres pròpies escrites pel fundador del grup.

En les actuacions aconsegueixen que la gent passi una bona estona escoltant la seva musica i els acudits que de tant en tant expliquen i fan riure a l’audiència. Un públic que normalment se sol implicar activament en totes les actuacions.

Grup Rems; Toni Bertran(veu); Joan Saval (guitarra i veu); J.Luís Estévez (Acordió); Bernat Capell (guitarra i veu); Joan Rosquellas (Contrabaix i veu)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments