Inici Actualitat Avui, el primer debat a Canal Català!

Avui, el primer debat a Canal Català!

3
COMPARTIR

Avui a les 9 del vespre al Canal Català d’Osona podrem veure el primer debat d’aquestes eleccions municipals amb la presència dels sis candidats.

L’antiga TVO, ubicada al canal 21 de l’UHF, oferirà el debat en el marc de la programació especial que aquests dies està emetent en motiu de les eleccions municipals.

Recordeu que demà a les 21:50 podreu veure el segon debat al Canal Taronja i que divendres de 2/4 de 11 a les 12 de la nit és celebrarà al tercer debat a El 9 TV. L’últim debat d’aquesta campanya, el que organitza Ràdio Taradell, serà dimecres de la setmana vinent a les 21:30 i també és podrà seguir en directe des de la sala gran de Can Costa i Font.

COMPARTIR
3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Amic
Amic
17 maig 2007 1:00

Crec que el debat ha estat molt mal portat on únicament s’ha parlat del POUM, on tots en general, han demostrat no saber de que es tracte i per un altre de vells i nens, i la resta? Que en definitiva aguantem el poble. Els candidats no tenien possibilitat de repica i això a provocat que en Lluís hagi hagut de parlat molt ràpid, però crec que si ha vist obligat davant d’un debat de un 5 conta 1, però l’un no tenia més temps que els altres per defensar-se. Deu ni do si els ha fet callar, és molt… Llegeix més »

Anònim
Anònim
16 maig 2007 23:01

jo també acabo de veure el debat per la tv i francament nomes hi ha una opció a Taradell: en Toni.
Sentir parlar en Lluis es com tenir un altre Mumany però 20 anys mes jove i això vol dir que si guanya en Lluis tindriem 4 anys mes d’un govern autoritari,prepotent i que nomes pensa en fer totxu i no pensa en fer una politica molt mes social que es el que Taradell necessita.
Per això crec que tots tenim de donar suport a ERC

Pet savi
16 maig 2007 22:41

Després de veure el debat del Canal Català, crec que hi ha dos candidats que saben de què parlen i defensen les seves posicions amb seguretat i coneixement de causa: En Lluís i en Toni. El primer, però, parla molt del passat -suposo que és el que toca quan ets a govern- i el segon parla de futur -suposo que és el que toca quan ets a l’oposició-. Els altres candidats tenen mancances evidents en el coneixement de les competències que tenen els ajuntaments i la vida política i social de Taradell. Fins i tot, n’hi ha un que vol… Llegeix més »