Inici Actualitat Debat electoral a Ràdio Taradell

Debat electoral a Ràdio Taradell

5
COMPARTIR

L’últim debat d’aquestes eleccions serà el que organitza cada vegada l’emissora Municipal Ràdio Taradell. Aquest debat serà el proper dimecres 23 de maig a 2/4 de 10 del vespre a la sala d’actes de Can Costa.

El debat amb els sis candidats el moderarà la Laia Miralpeix i és podrà seguir o be en directe des de la mateixa sala o be per les ones de Ràdio Taradell (106.7FM) o mitjançant la mateixa web http://www.radiotaradell.net/

COMPARTIR
5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
16 maig 2007 8:38

En Verdaguer no vol un cara a cara amb en Toni per què sap que “perdria”. Per que no té discurs. Per fer aquest debat només s’han de posar d’acord ells dos. Si els mitjans no hi volen anar per què són públics (o no) tan és, és decisió seva. Hi ha mitjans que no ho són. En qualsevol cas es podria fer igualment a Can Costa sense passar-lo per la ràdio. Però la gent hi podria anar igualment. Però clar CiU hi té força a perdre, se li veurien les vergonyes!

llamborda
llamborda
15 maig 2007 20:50

les preguntes del debat de radio taradell seran “amanyades” com sempre? que segons quins temes no es poden tocar.
I que es pitjor? el que no ho permet, el que no pregunta, o el que no permet que no es permeti.

Anònim
Anònim
15 maig 2007 10:44

En Verdaguer no ha volgut? i qui el volia organitzar? Radio Taradell no podria perque es publica, oi?

Anònim
Anònim
15 maig 2007 8:46

Sí, en principi es fa a la sala gran, igual que l’any passat. Al web de Ràdio Taradell hi deu haver més informació, suposo.
Llàstima, però, que no hi hagi pogut haver cap debat cara a cara ERC-CiU. El debat seria molt més interessant; de fet és el que la gent vol veure. Però com que en Verdaguer no ha volgut…

Anònim
Anònim
14 maig 2007 19:12

Sabeu si es farà a la sala gran de Can Costa com l’any passat?

Enhorabona per la web.