Inici Actualitat Ple extraordinari per aprovar l’oposició de Taradell a la MAT

Ple extraordinari per aprovar l’oposició de Taradell a la MAT

2
COMPARTIR


Ahir a 2/4 de 8 del vespre es va celebrar, amb caràcter urgent, un ple extraordinari per aprovar l’oposició de l’Ajuntament de Taradell a l’aixecament d’actes prèvies a l’ocupació dels terrenys afectats per la Línia de Molt Alta Tensió (MAT). També és van rebutjar les línies elèctriques aèries de 400kv “Sentmenat-Bescanó” i “Vic-Bescanó” i la modificació de la línia a 400 kv “Vandellós- Pierola-Rubí-Vic” al tram “Pierola-Vic”.

La moció va ser aprovada per una unanimitat amb els vots de CIU i ERC malgrat que ERC va lamentar la improvisació de l’equip de govern de CiU, “que ha hagut de convocar un ple extraordinari a cuita corrents. Creiem que s’hauria d’haver actuat abans de manera unitària, ja que aquest és un tema molt tècnic, on hi intervenen diverses administracions, i no es pot abordar de manera improvitzada“. ERC va proposar la creació d’una comissió de seguiment, però CIU no s’hi va comprometre.

Divendres vinent, a les 8 del vespre, la Plataforma NO a LA MAT i ANMAT, han convocat una reunió informativa al Centre Cultural Can Costa i Font. Segons els organitzadors es tracta de “fer una xerrada amb els Ajuntaments i propietaris afectats per la línia Sentmenat-Bescanó amb l’objectiu de formar una associació paral•lela a la Plataforma NO A LA MAT i a l’AMMAT perquè a banda de les accions jurídiques que es puguin dur a terme, s’afegeixin a la mobilització popular en contra d’aquest projecte“.

Des de Taradell.com agraïm la nota de premsa que ens ha fet arribar el grup d’ERC i que ha servit per posar-nos en coneixement d’aquest fet i lamentem la urgència, i sobretot la desinformació, alhora de convocar aquest ple extraordinari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
carles
carles
13 juliol 2007 13:09

Es veritat! Ens hem d’oposar amb força i unitat contra la MAT!
Vareu veure ahir el TN comarques? ens destrossaran tota la vall de darrera l’enclusa! Un espai que quan passeges o vas en bicicleta pel GR pots admirar amb tota la seva bellesa i pau! esta força conservat, sense grans destroces , quan t’atures í mires (i admires) des de dalt, et dona aire i força per a tota la setmana! No pot ser que s’ho carreguin!
Que s’ha de fer per impedir-ho?

Esquerra Taradell
13 juliol 2007 10:20

De res, home! Gràcies a vosaltres. Estem a la vostra disposició.

Esquerra Taradell