Inici Actualitat Comença l’estiu a Can Costa

Comença l’estiu a Can Costa

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana comencen les activitats de l’estiu a Can Costa als Jardins del Centre Cultural.

Aquest divendres hi ha el primer concurs de crits a les 10 del vespre. Si hi vols participar has de inscriure’t al cafè de Can Costa a partir de 2/4 de 10 en la categoria dels petits, de 1 a 13 anys, o be a les dels grans si tens més de 14 anys. Si vols guanyar ja et pots començar a entrenar a fer un crit molt fort o be un crit molt original. Aquesta es una iniciativa del Cafè de Can Costa amb la col·laboració de Ràdio Taradell.

Dissabte al vespre continuen les activitats amb una sessió de cinema a la fresca. A les 10 de la nit i als jardins de Can Costa, es projectarà la pel·lícula “Un Pont cap a Terabithia” de Gabor Csupo. Un història plena d’aventura, fantasia, amistat i imaginació basada en la novel·la de Kaherine Paterson i interpretada per Josh Hutcherson, Annasophia Robb, Zooey Deschanel. La pel·lícula explica la història d’en Jess, un noi que s’ha entrenat tot l’estiu per convertir-se en el més ràpid de la classe però que veu com la Leslie, una noia nova del col·legi, li pren el títol. Ells dos es fan molt amics i creen el món de Terbithia, un lloc màgic a on passen totes aquestes aventures.

I diumenge, també dins dels actes de l’estiu a Can costa, hi haurà un espectacle d’animació infantil a les 6 de la tarda. L’espectacle es del grup Maiminglobus i faran les delícies del més petits amb Globuflèxia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments