Inici Actualitat Esquerra denuncia que hi ha brutícia sota del nou pont

Esquerra denuncia que hi ha brutícia sota del nou pont

0
COMPARTIR

El grup d’Esquerra Republicana de Taradell ha enviat una nota de premsa, acompanyada de fotografies, als mitjans de comunicació per denunciar l’estat de brutícia que mostra l’espai situat sota el pont de la nova variant.

Aquesta és una qüestió que en ple de dijous passat en Jordi Freixas, regidor d’Esquerra, ja va manifestar el malestar del seu grup. Segons Esquerra “la persistència d’aquests focus de brutícia pot fer agreujar el problema i augmentar-lo ja que a vegades aquests abocaments incontrolats poden ser un iman per a aquelles persones irresponsables que no els importa embrutar l’entorn“.

L’equip de CIU, per la seva banda, va respondre en el mateix plenari dient que prendrà mesures per tal de netejar aquests espais.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments