Inici Actualitat El web de l’Ajuntament

El web de l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Si mireu la web de l’ajuntament i aneu a l’apartat d’alcaldia veure-ho que com a alcalde de Taradell encara hi figura en Josep Mummany. Si desprès aneu a l’apartat de la composició del ple hi veureu els noms dels antics regidors enlloc dels nous.

Ara ja fa més de 50 dies de l’elecció dels nous regidors i l’equip de govern ja hauria pogut enllestir l’actualització del web i més tenint en compte que en aquesta legislatura hi ha una nova Area de Noves Tecnologies i Comunicació.

A banda d’actualitzar els continguts fixes, també estaria molt be que s’actualitzessin amb certa celeritat les informacions dinàmiques com les convocatòries dels plens o be les actes dels mateixos. Ho dic perquè si hi aneu ara hi trobareu l’acte del mes de març. La web hauria de ser un mirall del tauler oficial d’anuncis que hi ha a l’entrada i hauríem de poder consultar-la per tenir tota la informació referent a l’Ajuntament.

Estaria molt be que aquesta nova legislatura que encetem i que compta amb una Àrea especialitzada que lidera el mateix alcalde estigui caracteritzada per una bona fluïdesa de la informació i el web, sense dubte, n’és una bona eina.

Estat actual de la web de l’ajuntament a l’apartat d’alcaldia

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments