Inici Actualitat Avui Ple a l’Ajuntament

Avui Ple a l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Avui a 2/4 de 10 del vespre hi ha el Ple del mes de Juliol a l’ajuntament. En aquesta sessió es parlarà de bastants temes relacionats amb la construcció de la nova piscina com l’aprovació de l’acceptació de la subvenció i del préstec de 750.000 euros de la Caixa de crèdit de Cooperació Local de la Diputació de Barcelona, l’aprovació de la sol·licitud al mercat financer d’un crèdit de 396.599,12 euros i l’esborrany del Conveni de l’actuació dins del protocol “xarxa Barcelona municipis de qualitat 2004-2007 inversions”. També en el ple d’avui s’aprovaran els nomenaments de representants de la corporació a òrgans col·legiats així com les indemnitzacions i retribucions dels càrrecs electes. Avui també es donarà compte de la formació dels grups politics municipals i de la formació de la comissió especial de comptes i la comissió informativa general.

Festa del Barri de la Madriguera

D’altra banda aquest cap de setmana es celebra la Festa 2007 del Barri de la Madriguera. El dissabte faran un Gran Sopar compost d’un primer plat molt variat amb xoricets i morcilla a la brasa, tomàquet amanit, patates, olives, etc.. i un segon plat de “Asado Argentino”. Desprès de l’àpat hi haurà un gran Ball Popular amenitzat per Axis Duet i l’endemà a les 10 del mati faran una Xocolatada Popular amb assortit de pastes.

Jornada sobre l’aigua

Demà divendres s’inaugura a Can Costa l’exposició L’aigua del món composada per fotografies de José Fructuoso. Per complementar l’exposició, el Col•lectiu Món-Rodó organitzador de l’exposició, ha preparat per tot el dissabte un jornada interactiva sobre l’aigua.

Diumenge a Can Costa

També cal dir, per completar l’agenda, que diumenge a les 5 de la Tarda hi ha la Festa de final de curs de la Xarranca al Centre Cultural i que a les 9 del vespre hi haurà un concert de versions amb el grup MDC al Cafè de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments