Inici Actualitat Més de 4.000 Visites!

Més de 4.000 Visites!

0
COMPARTIR

S’ha acabat el més de Juny i voldríem compartir amb vosaltres les dades de visites que ha tingut aquest bloc al llarg d’aquests dos mesos. Una vegada tancat aquest mes de Juny ja podem dir que hem arribat a les 4.025 visites, les 8.009 pagines vistes des de 907 usuaris/ordinadors diferents.

A nivell geogràfic ens heu visitat aquest bloc des de 90 ciutats diferents i de 42 països diferents:

 Una altra dada interessant a remarcar es que més del 50% de les visites registrades hi ha han entrat més de 9 vegades i que, fins i tot, hi ha un 10% dels usuaris que ens ha visitat més de 50 vegades el que indica un alt índex de fidelització.

 


De tots els usuaris que hi ha, un 78% son habituals mentre cada dia hi ha un 22% de nous usuaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments