Inici Actualitat Avui comença la BIBLIOPISCINA

Avui comença la BIBLIOPISCINA

0
COMPARTIR

Avui aquesta tarda és torna a posar en funcionament la BIBLIOPISCINA a la piscina del Parc d’Esports de Taradell. La BiblioPiscina es una iniciativa pionera de la Biblioteca Antoni Pladevall de Taradell que ja va funcionar l’any passat i que és tracta de convertir l’espai de la piscina en una gran biblioteca a l’aire lliure.


Amb l’objectiu de fomentar la lectura, l’equip de bibliotecàries de Taradell van tenir la bona pensada de portar diaris, revistes, contes i còmics en aquest espai tant propici per a la lectura.

La Bibliopiscina funcionarà de dilluns a divendres, de 3h a 7h de la tarda a partir d’avui i fins el dia 27 de Juliol. Cal felicitar a tot l’equip de la Biblioteca per aquesta interessant iniciativa i animar a tothom que vagi a la piscina a utilitzar-la i aprofitar l’estona de sol per llegir una miqueta Diuen que cal cuidar el cos i la ment!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments