Inici Actualitat Has estat dansaire de l’Esbart Sant Genis?

Has estat dansaire de l’Esbart Sant Genis?

0
COMPARTIR

Aquest any l’Esbart Dansaire Sant Genis de Taradell celebra el seu 50è aniversari i volen celebrar-ho, el dia 10 de novembre, amb una gran ballada commemorativa que reuneixi a totes aquelles persones que hagin estat dansaires o be col·laboradors de l’Esbart al llarg d’aquest mig segle.

Es per això que els seus organitzadors han estat repartint aquesta setmana per un full explicatiu per tal de cercar a totes aquelles persones que hagin estat dansaires, petites o grans, o be hi hagin col·laborat i tinguin ganes de participar en aquesta gran festa.

Si ets una d’elles cal que et posis en contacte amb l’esbart mitjançant el seu bloc o be parlant amb en Pere Riera, en Tori Puig, la Núria Vilaró o be la Sandra Costa, abans del 15 de Juliol.

No es volen deixar a ningú o sigui que fes córrer la veu!!!!

fulletó que s’ha repartit aquesta setmana per les cases.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments