Inici Actualitat First Cruising American Cars Osona

First Cruising American Cars Osona

1
COMPARTIR

Diumenge vinent al migdia el Centre Cultural Costa i Font s’omplirà de cotxes clàssics i de pilots vestits al més pur estil americà que celebraran una Barbacoa (o Barbecue) Texana i desprès faran una gran Festa Country amb concert del grup Red Necks House Band inclòs.Tota aquesta moguda és perquè Taradell serà l’escenari escollit per fer la cloenda de la First Cruising American Cars Osona que és un rallye de cotxes clàssics que es celebra aquest diumenge per les carreteres osonenques.

La cursa començarà a 2/4 de 10 del mati a la Plaça Major de Vic i anirà cap a Sant Pere de Caserres per finalitzar el migdia a Taradell amb el dinar, el concert, el repartiment de premis i la festa Country Line Dance. Tot un espectacle americà a Taradell.

Per completar l’agenda del cap de setmana volem afegir que el mateix diumenge, però a partir de les 7 de la tarda, Ràdio Taradell celebra la 10ª edició dels Premis Ràdio Taradell a la Carpa Jove de Can Costa i que el Centre Excursionista organitza una sortida en família per anar-se a banyar a la riera de Beget. Es sortirà a les 10 del mati amb cotxes particulars i no cal inscriure’s abans però si ser molt puntuals.

El dilluns comença la Bibliopiscina, durant tot el mes de Juliol podràs anar a la Piscina del Parc d’Esports i llegir llibres, revistes o be diaris que et facilitaran la gent de la Biblioteca. Per cert, parlant de la Biblioteca, recordar que avui a les 19:30 hi ha una nova jornada del Club de Lectura. També val a dir que durant tot el mes de Juliol el Punt jove ha organitzat una sèrie de Tallers d’Estiu per a joves de 12 a 16 anys que es faran de les 10 a la 1 del migdia al IES Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
29 juny 2007 13:31

yankees go home !!!