Inici Actualitat Destrosses per Sant Joan

Destrosses per Sant Joan

3
COMPARTIR

Hem passat un cap de setmana festiu on, qui més qui menys, tothom ha celebrat la Revetlla de Sant Joan de la millor manera possible. Una revetlla cada any més caracteritzada per el gran nombre de petards i coets que s’hi tiren, que no pas per les tradicionals fogueres que cada vegada estan més en desús.

Malauradament no tothom sap divertir-se de manera pacifica i festiva i sempre hi ha qui necessita fer destrosses per alimentar el seu petit ego. A Taradell ha passat aquest cap de setmana i ahir varem poder contemplar com s’havien produït diverses destrosses de consideració al mobiliari urbà.Estat en que va quedar el caixer automàtic de Caixa Sabadell, que ha restat inoperatiu tot el cap de setmana.
Els semàfors de Taradell també va patir destrosses considerables com podeu observar a les dues fotografies.

 
El vidre de la Biblioteca de Taradell també va ser objecte dels atacs de la pirotècnia. Per sort no es va trencar però hi ha quedat un bon esvoranc i caldrà canviar-lo.


L’IES Taradell també van ser víctima dels petards. A les fotografies podem veure com els vidres van patir diversos impactes de petards que és van produir davant la incredulitat i impotència dels veïns.

Amb aquestes fotografies inaugurem aquesta nova secció de foto-denuncia que ha de servir per denunciar tot allò que no va prou be. Si en vau ser testimonis hi podeu fer comentaris o be enviar més fotografies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
27 juny 2007 14:10

EL MUNICIPAL NO VA PARAR EN TOTA L’ESTONA
O SIGUI CALLADETA O CALLADET ESTAS MILLOR

Anònim
Anònim
25 juny 2007 20:20

on era aquell muniçipal tant xulo que tenim ? en pere-lee, feliçitats noi tu posar multes si pero mantenir l´ordre ni puta idea, va mes be deixar el paperet i marxar correns no, que tens por que algu t´estobi o que?

Anònim
Anònim
25 juny 2007 13:29

`PROTECCIÓ CIVIL VA HAVER DE APAGAR 2 CONTAINES. II A DEVANT DEL BONPREU UN SENYAL TRANCAT …