Inici Actualitat Primer Ple: Composició de les regidories

Primer Ple: Composició de les regidories

0
COMPARTIR

Ahir a 2/4 de 10 del vespre es va celebrar el primer Ple d’aquesta legislatura que va servir per exposar la composició de les noves àrees de treball del nou ajuntament i també el nom del seu responsable.

Com a novetats, cal destacar que es crea una nova regidoria de Noves Tecnologies i Comunicació que serà assumida per el mateix alcalde Lluís Verdaguer, que a la vegada deixarà les competències d’urbanisme que és gestionaran des de la primera tinència d’alcaldia que entomarà l’Albert Ledesma.

D’altra banda, cal destacar que la regidoria de Cultura, que fins ara portava en Lluís Verdaguer, la portarà la nova regidora Montse Casals. I que l’àrea Turisme s’englobarà dins de la regidoria de Economia i Hisenda que gestiona la Imma Codony, segona tinent d’alcalde.

Respecte als nous regidors que s’estrenen al consistori, en Joan Casassas assumirà la regidoria d’Esports, que fins ara portava en Lluís Verdaguer; la Rosa Papell, que serà la tercera tinent d’alcalde, entomarà Educació que fins ara portava en Josep Mª Sans i la Montse Casals serà, a banda de regidora de Cultura, la regidora de Fires i Festes agafant el relleu de l’Angelina Puigblanquer.

En Joan Bruy i en Ramon Sayós continuaran amb la mateixa tasca que estaven realitzant amb alguna petita modificació. En Bruy incorpora la regidoria de Pagesia al seu cartipàs i en Ramon Sayós incorpora la gestió de tots els Barris que es centralitzen aquesta vegada amb una sola regidoria.

Les regidories seran les següents:

Lluís Verdaguer. Alcalde i regidor de Noves Tecnologies i Comunicació.
Albert Ledesma. 1er Tinent d’alcalde i regidor de Benestar i d’Urbanisme.
Imma Codony. 2ª Tinent d’alcalde i regidora de economia i hisenda (Turisme) i joventut.
Rosa Papell. 3ª Tinent d’alcalde i regidora d’educació.
Joan Casassas. Regidor d’esports.
Montse Casals. Regidora de Cultura, Festes i Fires.
Joan Bruy. Regidor de Pagesia, Obres, Serveis i Medi Ambient.
Ramon Sayós. Regidor de Governació i Barris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments