Inici Actualitat Nova secció d’entrevistes

Nova secció d’entrevistes

0
COMPARTIR

Ahir varem encetar una nova secció d’entrevistes al Bloc amb una entrevista a Lluís Verdaguer, nou alcalde de Taradell. Encetar una secció d’entrevistes és un repte important perquè requereix molta feina i molt de temps i com ja sabeu aquesta es una web totalment voluntaria. Val dir que la metodologia per fer les entrevistes, en la seva majoria, serà amb un qüestionari enviat via mail. Som conscients que aquest sistema no és ell millor i no et permet tenir una bona capacitat de reacció, però ara mateix és el que podem oferir. Repetim que si algú vol col•laborar en aquest bloc serà benvingut. Malgrat tot vetllarem perquè aquesta secció tingui una periodicitat acceptable i una bona qualitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments