Inici Actualitat Canal Taronja: Parlant de Pactes

Canal Taronja: Parlant de Pactes

1
COMPARTIR

El debat d’ahir al Canal Taronja no va diferir gaire del debat del Canal Català, bàsicament és van repetir els mateixos missatges. En tot cas si que val a dir que el debat va tenir més ritme i no va ser tant avorrit.

Destacar que durant un moment del debat ERC i PSC van coincidir en el seus programes sobre la gent gran i algun altre concepte. En Miquel Vila va dir que això passava perquè eren tots dos partits d’esquerra i en Lluís Verdaguer va discrepar argumentant que Taradell era un poble que feia 20 anys que anava molt be amb la política de Convergència.

COMPARTIR
1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
18 maig 2007 17:02

Estan segurs els de la PxC que no tenen l’enemic a dintre quan parlen de “seguretat ciutadana”?. Jo m’ho faria mirar!