Inici Actualitat Agenda del cap de setmana

Agenda del cap de setmana

0
COMPARTIR

L’agenda comença avui divendres a 2/4 de 10 del vespre amb les classes de ball country que és fan aquest mes a Can Costa i Font amb el grup Country Step.

Demà dissabte, al mati, és solapen a la mateixa hora dos actes prou interessants. A les 12 de migdia, mentre a la Sala de Plens de l’Ajuntament es celebrarà el ple d’investidura del nou alcalde Lluís Verdaguer a la Biblioteca Antoni Pladevall és farà el lliurament del 5è Premi Literari Solstici. L’acte contarà amb l’actuació del grup de Gospel dels pares i mares de l’escola de Música de Taradell. A les 8 del vespre, a Can Costa i Font, hi haurà la Festa de fi de curs del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès.

Diumenge a les 2/4 d’1 del mati es farà un altre fi de curs a Can Costa i Font, aquesta vegada serà l’Escola de Música de Taradell la que ens oferirà un concert per acabar el curs. I desprès de dinar, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, es farà al Pujoló el 61è Aplec de la Sardana organitzat per l’Agrupació Sardanista de Taradell.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments