Inici Actualitat 61è Aplec de la Sardana

61è Aplec de la Sardana

0
COMPARTIR
Si la setmana passada vam parlar del 53è Homenatge a la Vellesa i del 45è Concurs de Grills, aquesta setmana hem de parlar d’un esdeveniment encara amb més història: El 61è Aplec de la Sardana que tindrà lloc diumenge a la tarda al Pujoló de Taradell.
L’Agrupació Sardanista de Taradell ha preparat un bonic aplec, que començarà a 2/4 de 5 de la tarda, i que ens oferirà un total de 16 sardanes tocades per la cobla Genisenca, la cobla Lluïsos de Taradell i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.A les 6 de la tarda hi haurà jocs per la mainada assistent a càrrec del MIJAC i al llarg de tota la tarda també hi hauran sorteigs, berenar i servei de bar.

El programa de Sardanes que es ballaran és el següent:

Feu click al damunt del programa si el voleu veure més gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments