Inici Actualitat Ple d’investidura

Ple d’investidura

4
COMPARTIR

Aquest dissabte a la sala de plens de l’Ajuntament es celebrarà el ple d’investidura de Lluís Verdaguer com a nou alcalde de Taradell.

L’acte començarà a les 12 del migdia amb la constitució de la mesa d’edat que presidiran en Joan Casassas i en Ramon Sayos, com a regidors més gran i més jove respectivament. Aquests aniran cridant un a un a tots els nous candidats a regidors que aniran jurant o be prometen, cadascú a la seva manera, la Constitució Espanyola, condició necessària per esdevenir regidors de l’Ajuntament.

Una vegada les 13 persones hagin pres la seva acta de regidor procediran a escollir l’alcalde entre els dos candidats: en Lluís Verdaguer i en Toni Casassas. Com que CIU té 8 regidors i ERC només 5 regidors, l’alcalde escollit serà en Lluís Verdaguer a qui li pertocarà agafa la vara de l’alcaldia de les mans de Josep Mummany i pronunciar el seu discurs d’investidura. L’acte s’acabarà amb un aperitiu a l’entrada de l’Ajuntament.

Val a dir que el mateix dia, els nous regidors han de fer una declaració de bens que al acabar el seu mandat hauran de repetir per comprovar que no hi hagut cap enriquiment durant l’etapa viscuda com a regidor.

COMPARTIR

4
Deixa un comentari

avatar
4 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Anònim Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Anònim
Convidat
Anònim

I WN LLUIS ???????

Anònim
Convidat
Anònim

A mi m’han dit que la casals farà cultura, i obres (o sigui, urbanisme) en Ledesma

Anònim
Convidat
Anònim

BUENO JO VULL ESCRIURE AQUI Pk SUPOSO QUE TOTS ENS PREGUNTAREM QUINES SERÀN LES REGIDORIES. SOPOSU QUE ERC HA FET REFÚS DE LES SEVES OPCIONS A LA REGIDORIES I PASSA UN COP + A L’OPOSICIÓ. D’ALTRE BANDA, LES REGIDORIES CLARES DEUEN SER – JOAN CASASSAS – ESPORTS – ROSA PAPELL – EDUCACIÓ PERÒ SEGURAMENT SERAN COMPARTIDES DE LA SEGUENT MANERA: LLUIS VERDAGUER – CULTURA I COMERÇALBERT LEDESMA – SANITAT I BENESTARIMMA CODONY – JUVENTUT, TURISME I HISENDAROSA PAPELL – EDUCACIÓJOAN CASASSAS – URBANISME I ESPORTSMONTSE _____ – FESTESJOAN BRUY – MEDI AMBIENT – OBRESRAMON SAYOS – SEGURATAT I GOVERNACIÓ SEGURAMENT… Llegeix més »

Anònim
Convidat
Anònim

Llàstima que coincideixi amb l’entrega de premis solstici a la biblioteca!