Inici Actualitat Agenda del cap de setmana

Agenda del cap de setmana

1
COMPARTIR

Aquest segon cap de setmana de juny és celebren a Taradell dues festes molt tradicionals i molt arrelades al poble. Per una banda la festa a la vellesa que celebra el seu 53è aniversari i per l’altra banda, l’Agrupament Escolta Rocaguinarda organitza el concurs de grills que compleix 45 d’anys d’existència. A més, el concurs de grills ve acompanyat de la 29ª cursa de cargols i el 20è concurs de salts de granota.

Com ja heu pogut veure en noticies anteriors, aquestes dues festes es celebren el diumenge. A les 10:30 del mati i amb una cercavila comença la festa de l’homenatge a la vellesa que segueix amb la celebració d’una missa a les 11:30 i unes sardanes-vermut a les 13:00. Acaba a les 14 hores amb el dinar popular i el fi de festa a Can Costa i Font. El grills, les granotes i els cargols comencen a les 5 de la tarda a la Placa de les Eres, però les inscripcions comencen mitja hora abans.

Per acabar de repassar l’agenda del cap de setmana, no ens descuidem que avui aquest vespre a Can Costa i Font podeu anar a classes de ball Country amb el grup Country Step. Això serà a les 21:30.

I que demà dissabte, com ens ha informat un lector, a les 22:00 hi ha el festival de patinatge dels nens i nenes de la secció de patinatge del Parc d’Esports Taradell, al poliesportiu. Hi esteu tots convidats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
8 juny 2007 21:24

Epp, demà a les 22:00 hi ha festival dels nens i nenes de la secció de patinatge del parc d’esports, al poliesportiu. Esteu tots convidats.