Inici Actualitat Meteo-Taradell

Meteo-Taradell

2
COMPARTIR
Alguns dels lectors d’aquesta pàgina ja heu descobert, mitjançant l’enllaç que hi ha a l’apartat d’enllaços, la pàgina de meteorologia d’en Pere Espinet i heu quedat gratament sorpresos. La pàgina s’ho val, si encara no hi heu anat, us recomanem fermament que hi feu un cop d’ull tot fent un click aquí.A la web hi trobareu totes les dades climatològiques de Taradell en temps real. En franges de només 10 minuts podreu consultar com evoluciona la temperatura, la humitat, la pressió atmosfèrica, la sensació de calor o be la velocitat del vent.

També és pot consultar a quina hora ha sortit el sol i quan és pondrà o les diverses fases de la lluna. La pàgina també recull informació sobre les precipitacions a Taradell, els dies que ha plogut i els litres d’aigua que han caigut. Té un extens i interessant històric de les dades climatològiques de Taradell a partir de l’1 de juny del 2005 i disposa fins i tot d’una webcam que s’actualitza cada 10 minuts. Una meravella!


L’estació meteorològica, que és una La Crosse WS7001, està ubicada a la zona que hi ha entre la Ronda Vilademany i el barri de Sant Miquel, concretament al carrer Dr. Fleming, 33.

Si encara no ho l’heu visitada, us recomanem que us hi perdeu una bona estona perquè val la pena.

Volem felicitar des d’aquí al Pere i encoratjar-lo a seguir amb aquesta tasca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
max
max
10 juny 2007 17:03

Realment una gran pàgina, que desconeixia. Això de donar les dades meteorològiques en temps real és una passada. Felicitats a l’autor, i també a taradell.com per donar-nos’ho a conèixer.

Anònim
Anònim
8 juny 2007 9:33

Tens tota la raó, aquesta pàgina web es mol bona