Inici Actualitat 53è Homenatge a la Vellesa

53è Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es celebra a Taradell la 53ª edició de la Festa dels avis, l’Homenatge a la Vellesa.

La festa comença a les 10:30 del mati amb una tradicional cercavila pels carrers principals del poble a càrrec de la Cobla Genisenca i que acabarà a les 11 davant de l’església a on hi ha prevista la rebuda i concentració dels avis homenatjats, acompanyats del seus padrins. També hi faran cap els membres del consistori municipal, els membres del patronat i la pubilla de Taradell Berta Serra i Cabanas.

A ls 11:30 començarà la missa i al final d’aquesta hi hauran els cants de El Rossinyol i Dins el mar la vela blanca per part del cor parroquial i també una petita actuació dels alumnes de les Pinadiques. Tot seguit, l’encara alcalde Josep Mummany farà el seu parlament, segurament serà l’últim discurs que dirigirà al poble com a Alcalde.

A la 1 del migdia al pati de la Rectoria es ballaran unes sardanes amb la Cobla Genisenca i hi haurà vermut popular. Seguidament els avis aniran cap al Centre Cultural Can Costa i Font a dinar. Desprès del dinar hi haurà la imposició de la insígnia del Patronat a tots els homenatjats assistents per primera vegada a la festa.

Per acabar la festa hi haurà l’actuació del Grup Street Dancers amb el ball Don’t Cha i seguidament l’Esbart Dansaire Sant Genis farà la dansa Aires de la Terra Alta per tancar la jornada.

Esperem que faci bon temps i els nostres avis puguin gaudir d’una bonica festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments