Inici Actualitat Ja és aqui el Concurs de Grills

Ja és aqui el Concurs de Grills

2
COMPARTIR

Ja tens el grill, la granota o el cargol? Aquest diumenge vinent l’Agrupament Escolta Rocaguinarda de Taradell organitza el 45è Concurs de Grills, la 29ª Cursa de Cargols i el 20è Concurs de Salts de Granota.

Canvi d’ubicació

Aquest l’any l’esdeveniment canvia de escenari i és farà a la Plaça de les Eres per acostar-se més al poble. L’original i tradicional concurs començarà a les 5 de la tarda i s’espera la presència de molta gent i sobretot, de molts animalons.

Món Rural

Si hi vols participar has d’anar a buscar un grill i construir-li una gàbia. Tindran premi els 3 grills que cantin primer, el concursant que en porti més i les tres gàbies més originals i artístiques relacionades amb el “món rural”. Si vas a buscar un cargol l’has de buscar o ràpid o gros. Té premi el primer que arriba i el tingui la closca més grossa. Si lo teu son les granotes, doncs hauran de ser atlètiques. La que salti més lluny i la que faci el triple salt mes llarg s’emportaran la copa.

45 anys

El concurs de grills es tota una tradició a Taradell. Ja fa 45 anys que els taradellencs van a cercar grills i els porten a cantar, una tradició ben singular que els del cau han anat mantenint i fins i tot augmentant amb els cargols, ara fa 29 anys i més tard, ara fa 20 anys, amb les granotes.

TV3

Aquest curiós acte ha fet que cada any es reuneixi força gent a veure’l, entre ells la premsa comarcal i nacional. Fins i tot l’any passat un equip de TV3 va venir a enregistrar l’esdeveniment. Si hi vols participar, encara tens tota la setmana per anar a buscar el teu animaló i construir la teva gàbia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
5 juny 2007 12:03

Sí, estem grillats!

Anònim
Anònim
4 juny 2007 11:17

Sou una mica raros a Taradell!