Inici Actualitat 1.877 visites des dels 5 continents

1.877 visites des dels 5 continents

1
COMPARTIR

Avui fa 3 setmanes que varem estrenar aquest bloc amb la idea de crear un nou espai de trobada virtual. Durant aquests temps molts de vosaltres heu entrat a Taradell.com i avui volem compartir els números de la pàgina.

Del 12 al 31 de maig hem publicat 51 posts diferents, hi heu fet 94 comentaris i hem rebut 1.877 visites provinents de tots els 5 continents. Aquestes visites han servit 4.514 pàgines i han estat fetes per 450 usuaris/ordinadors diferents.

La pàgina va néixer el divendres 12 de maig a la tarda, dia que començava la campanya electoral, i l’endemà dissabte vam registrar les 9 primeres visites. La primera setmana ens vam consolidar amb unes 70 visites diàries, la segona amb més d’un centenar i la tercera amb unes 150 visites cada dia.

A nivell d’anècdota podem dir que el dilluns és el dia que es reben més visites i per contra, el cap de setmana es quan n’hi ha menys. També val a dir que el màxim de visites és va registrar el dia 28 de maig, l’endemà de les eleccions, amb 185 visites.


Analitzar la procedència d’aquestes visites és la part més divertida i satisfactòria de totes perquè t’adones de com molta gent de tot el món, imagino que molts taradellencs, poden seguir l’actualitat municipal a partir de Taradell.com. Hem registrat visites de 41 ciutats diferents, de 25 països, dels 5 continents.


Del continent Europeu ens heu visitat apart de Catalunya, des de nombroses ciutats de l’Estat Espanyol, de França, Anglaterra, Escòcia, Suècia, Alemanya, Holanda, Romania i Turquia.

Del continent Americà hem rebut visites de Xile, Argentina, República Dominicana, Mèxic i d’Estats Units (Dallas, Machassusets, Texas, Minnesota, Michigan, Colorado, New Jersey i Califòrnia).

Del continent Africà hem rebut visites de Cap Verd i de Sud-àfrica i de l’Asia ens heu visitat de la India, Indonèsia, Malàisia, Tailàndia, Vietnam, Aràbia Saudí i Japó. També hem rebut visites de dues ciutats Australianes.

Tot un èxit que ens ajuda a continuar amb aquest projecte, un projecte que ha de ser de tots i que si viviu lluny encara ho ha de ser més.

Si ets un d’aquests taradellencs que vius a l’estranger podria ser una bona idea que ens escriguis un article explicant la teva experiència.

*Aquestes estadistiques estan extretes a partir del Google Analytics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
3 juny 2007 8:46

Hola soc un noi que viu a Taradell
desde fa dos anys, treabllo amb un vaixell que fa pous de petroli, tenim conexio a internet, i pagines com aquesta hem permet esta conectat amb el dia a dia de taradell i penso que feu una bona tasca.

Federic