Inici Actualitat Nova composició del ple

Nova composició del ple

0
COMPARTIR

Ahir aproximadament a les 9 del vespre és coneixien les dades definitives d’aquestes eleccions municipals que ens han deixat amb el mateix resultat que ja hi havia a la vila de Taradell. És a dir, no hi ha cap canvi a nivell de llistes, Convergència i Unió conserva els seus 8 regidors i ERC els 5 regidors que ja tenia. Cap de les altres quatre llistes aconsegueix entrar al consistori.

Tot i així, hi haurà cares noves a l’ajuntament ja que per part de CIU abandonen el consistori el fins ara alcalde Josep Mummany, en Josep Mª Sans i l’Angelina Puigblanquer i per part d’ERC en Xavier Albert, l’Amadeu Sagalés i en Jeroni Vinyet. Des de Taradell.com els volem felicitar a tots sis per la tasca que han fet pel poble.

S’incorporen a l’ajuntament sis regidors nous: per Convergència i Unió hi ha la Rosa Papell, en Joan Casassas i la Montserrat Casals; i per part d’ERC la Rosa Morales, en Lluís Rodriguez i la Carme Coll.

Per tant, la composició del ple que és farà càrrec de l’ajuntament pel període 2007-2011 a partir del 16 de juny, és la següent:

Lluís Verdaguer Vivet (CIU)
Albert Ledesma Castelltort (CIU)
Imma Codony Soler (CIU)
Rosa Papell Coma (CIU)
Joan Casassas Martí (CIU)
Montserrat Casals Saborit (CIU)
Joan Bruy Riera (CIU)
Ramon Sayos Serra (CIU)
Toni Casassas Jorda (ERC)
Jordi Freixas Codina (ERC)
Rosa Morales Sanchez (ERC)
Lluís Rodriguez Rufart (ERC)
Maria del Carme Coll Madriguera (ERC)

Fotos del recompte de vots

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments