Inici Actualitat Força gent a votar

Força gent a votar

0
COMPARTIR

Avui a les 9 en punt del mati s’han obert els col·legis electorals de Taradell sense cap incidència considerable. Dos partits, CiU i PSC, han estat presents a les 8 del mati en la constitució de les 7 meses electorals mitjançant els seus interventors i/o apoderats. Com a nota destacable, val a dir que CiU ha estat l’únic partit que ha acreditat interventors i que el PSC ha estat present en la constitució de les meses mitjançant el seu cap de llista, Miquel Vila, que ha actuat d’apoderat. També val a dir que la PxC hi ha fet acte de presencia cap al final.

Les dues primeres hores, de les 9 a les 11, s’han caracteritzat per una nombrosa assistència de votants que han pogut dipositar el seu vot sense problemes. A destacar les cues que s’han produït en alguna de les meses, especialment a la mesa A de la secció 2ª, que des de primera hora ja s’han fet efectives. Recordem que aquesta mesa és la que té més electors assignats.

A les 11 de mati cap alcaldable havia efectuat encara el seu vot, tot i que nombrosos membres de la llista eren presents al Centre Cultural actuant d’apoderats. Entre ells hem pogut veure al número dos d’ERC, Jordi Freixas, i el número dos de CiU, Albert Ledesma, a banda del ja esmentat líder del PSC, Miquel Vila.

Més tard donarem dades de participació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments