Inici Actualitat Demà: eleccions!

Demà: eleccions!

0
COMPARTIR

Avui és la jornada de reflexió i demà, desprès de 15 dies de campanya i una intensa pre-campanya, cal anar a votar.

El col·legi electoral de Taradell, situat al Centre Cultural de Can Costa i Font obrirà les seves portes a les 9 del mati i fins a les 8 del vespre hi haurà temps per anar a dipositar el vostre vot. A partir de 2/4 de 8 del vespre Ràdio Taradell començarà un especial eleccions amb totes les dades del escrutini que podreu seguir a través del 106.7 de la FM.

D’altra banda, Taradell.Com també farà un seguiment de la jornada electoral i publicarà diverses informacions al llarg del dia. Al vespre, tant bon punt hi hagi dades definitives, publicarem el resultat final.

Això si: Recordeu que demà cal anar a Votar!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments