Inici Actualitat Cloenda de la campanya d’ERC

Cloenda de la campanya d’ERC

0
COMPARTIR

Més de 150 persones es van aplegar ahir al vespre a la Font Gran per gaudir de la botifarrada que va organitzar la llista d’Esquerra com a acte final de campanya. En un clima de festa i amb una mica de música, tothom que hi va assistir va poder parlar, informalment i en tot moment, amb tots els membres de la candidatura. El sopar va consistir amb un breu aperitiu seguit d’una botifarra a la brasa amb pa amb tomàquet. Per veure: vi, cervesa, aigua i refrescos. I per postres: Nyoca i vi dolç.

Donat el caràcter informal de l’acte, i com que en actes i debats anteriors ja s’havia presentat el programa i la llista, els discursos que es van sentir van caracteritzar-se pel seu alt contingut emotiu. Sobretot quan és va agrair la tasca dels tres regidors que deixen la primera fila de la política municipal: l’Amadeu Segalés, en Jeroni Vinyet i en Xavier Albert.

Aquest últim va aprofitar per acomiadar-se de la seva llarga trajectoria a l’ajuntament, i va voler posar l’accent en la política cultural feta a Taradell, que va qualificar de pobra. Albert, va demanar un canvi a Taradell dient que l’alternança és una garantia de democràcia i finalment va llegir una frase de Joan Reig, el primer alcalde després de la dictadura a Taradell, relacionada amb la tensió viscuda els últims quatre anys: “en política no hi han enemics, sinó discrepàncies“. Per agrair-los-hi la tasca va parlar el número dos de la llista, Jordi Freixas, que va dir haver après molt al seu costat.

L’últim a intervenir va ser l’alcaldable, Toni Casassas, que els hi va lliurar un petit present: una planta barballó, i els va animar a continuar col·laborant amb el projecte d’Esquerra per Taradell. Per acabar va agrair als altres 12 membres de la llista, un per un, la seva entrega i la seva capacitat de treball i sacrifici durant la campanya i va apel·lar a confiar en Esquerra per millorar Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments