Inici Actualitat Actes de cloenda

Actes de cloenda

1
COMPARTIR

Avui és l’últim dia de campanya i els equips de ERC i del PSC organitzen el seu acte de cloenda.

L’equip de Toni Casassas realitza, a les 9 del vespre, l’últim acte d’aquesta campanya amb una botifarrada a la Font Gran i conviden a tothom a assistir-hi sota el lema “Et convidem a la il·lusió”. En cas de pluja és farà a la carpa de Can Costai Font.

Per la seva banda el PSC, partit liderat per Miquel Vila, fa el seu acte de cloenda a Can Costa i Font a les 8 del vespre. Val a dir que aquest serà el primer acte públic del PSC en aquesta campanya, a excepció de la presentació de la llista que és va fer en la pre-campanya, i per tant una bona oportunitat per escoltar el programa del PSC.

Demà dia de reflexió i diumenge tots a votar!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Esquerra Taradell
25 maig 2007 13:23

En cas de pluja, la botifarrada que tanca la campanya d’Esquerra es durà a terme a la Carpa de Can Costa i Font.

Convidem a tothom a participar-hi!

Esquerra Taradell