Inici Actualitat Un debat sense debat

Un debat sense debat

13
COMPARTIR

Ràdio Taradell va celebrar anit l’últim debat d’aquestes eleccions, un debat que és va caracteritzar precisament per la manca de debat. Unes 300 persones és van aplegar a la sala gran de Can Costa i Font, i molta més a casa seva darrera de la ràdio, per escoltar com els sis candidats repetien el seu programa electoral sense masses discrepàncies amb el veí.

L’acte, un pèl desordenat al principi i sobretot massa llarg, va servir per escoltar tots els programes electorals en un sol dia. Desprès d’una intervenció inicial de 5 minuts cadascú, la moderadora Laia Miralpeix va anar donant la paraula a tots els caps de llista perquè parlessin sobre immigració, seguretat, gent gran, joves, serveis socials, esports, cultura i finalment de pactes. Rés de nou.

Al final és va tancar amb un torn obert de preguntes del públic però que donada la hora que era, gairebé 2/4 de 12 de la nit, no va ser molt reeixida. En aquest torn de preguntes cal destacar el compromís de tots els candidats a ser presents el diumenge per fer el recompte de vots.

Des de Taradell.com volem felicitar molt sincerament a tot l’equip de Ràdio Taradell per la iniciativa i per l’esforç realitzat en l’acte d’ahir. És molt important que hi hagi entitats, i per tant persones, que des de la gratuïtat treballin pel poble. Un equip de gent que diumenge a partir de 2/4 de 8 del vespre és tornarà a posar a treballar per oferir els resultats definitius. Felicitats!

Per acabar voldríem fer un exercici: destacar una frase interessant o divertida de cada candidat:

Lluís Verdaguer, de CIU: “En Mummany és història, hem de mirar el futur”
Toni Casassas, de ERC: “Ara és l’hora de la renovació a Taradell”
Miquel Vila, de PSC: “Tenim noves idees per Taradell”
Agustí Segura, de PP: “Hi ha taradellencs del PP, però tenen recança d’anar a la llista”
Joan Jolis, de UJT: “En el POUM no hi entrem, ni hi sortim”
Josep Ricart, de PxC: “No soc racista, ni xenòfob, sinó que estimo el meu poble”

Us convidem a continuar el mateix exercici: què comentaríeu del debat d’ahir? Quines frases destacaríeu?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

13 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
25 maig 2007 11:55

si no volien debatre que no es presentin i que no vagin a un debat

Lluís Mauri Sellés
24 maig 2007 20:39

Un comentari ràpid, que vull sopar. Deixant de banda els meus favoritismes polítics (si sóc a una llista és normal que m’agradi més el candidat que l’encapçala, no?) i polèmiques esterils… … EL QUE EM VA AGRADAR:– L’accent que, en general, es va possar a la política municipal (més que en els debats de la tele). – Les quatre preguntes d’en Miret: Molt encertades. Sobre tot pel que fa a l’excés de “propaganda electoral” en llocs del poble on no n’hi hauria d’haver hagut. Seria bó que, per properes campanyes, estessim tots als articles de la Llei Electoral que regula… Llegeix més »

Anònim
Anònim
24 maig 2007 17:47

Mira, pots pensar el que vulguis, pero en aquest cas “no penso rebatre” va ser la resposta que es mereixia aquest candidat. Potser volies “sang i fetge” pero no va ser aixi. Sí que va ser un debat sense debat, aburrit, potser ja portavem masses debats, 4 en total, crec es podien discutir ideas, programa… pero debatre sobre una altre debat? “tu vas dir… jo vaig dir…” no hem de pensar amb futur, com algu va dir ahir? doncs mirem el futur! Tots els candidat, per el sol fet de presentar-se, mereixen un respecta, pero les idees que defensen ja… Llegeix més »

Anònim
Anònim
24 maig 2007 16:37

patetic tots. sinno volien debatre, que no es presentin a un debat

Anònim
Anònim
24 maig 2007 15:46

Que s’ho creuen està clar, però això de dir que a CiU la renovació ha estat total… és negar l’evidència!
Dels 13 de la llista 8 ja hi éren fa 4 anys. Jo diria que la renovació és escassa.

l'amic de Taradell
24 maig 2007 14:24

No, no, no. No esteu el cas, qui va dir “No penso rebatre” va ser en Toni, no en Lluis, ho sigui que devia ser la “cla-ca” d’esquerra i no aquests personatges de qui parleu.

l'amic de Taradell
24 maig 2007 14:22

L’autor ha eliminat aquest comentari.

Anònim
Anònim
24 maig 2007 13:35

Esteu plens d’odi, a CiU hi ha molta gent nova, tant a la llista com gent que fa de claca (segons vosaltres), com gent que hi ha col·laborat en la campanya. Ja sé que això no entra en el vostre cap però de manera desinteresada. La renovació ha estat total, i espero que diumenge serà coronada amb l’éxit que crec que és mereix. Molts de vosaltres no voliau creure que en Munmany plegaría i que la llista és regeneraria. Dons mireu, ja està fent, el diumenge tindrem les notes.

Sort a tothom.