Inici Actualitat Preguntes als candidats

Preguntes als candidats

5
COMPARTIR

Alguns dels lectors de Taradell.com ens heu fet arribar algunes preguntes per fer als diferents candidats a l’alcaldia de Taradell.

Aquest vespre en el debat de Ràdio Taradell a Can Costa i Font és probable que es doni la paraula al públic perquè pugui preguntar. Pot ser un bona oportunitat per fer-los-hi extensives aquestes preguntes.

Deixeu doncs les vostres qüestions en comentaris a aquest post i intentarem de trobar-hi la solució.

Recuperem la primera pregunta d’un post anterior, la va fer “l’amic“:

1.- Srs. Candidats esteu disposats a pactar per desbancar la llista més votada?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
24 maig 2007 11:59

M’agradat molt la contestació d’en Lluis Selles, en quant al seu contingut, ja que jo soc també de la mateixa opinió: La veu de tot el poble a l’Ajuntament serà real el dia que estiguin representades totes les idees i tendències per petites que siguin. També crec, com ell, que l’esperit democràtic en un projecte de poble està precisament en l’acord de la major part possible dels seus representants. Tirar endavant projectes unilateralment representa imposar a la resta de vilatans el que volen només uns quants.Tant mateix, amic Lluis Sellés, crec que has de repasar les teves manifestacions ja que… Llegeix més »

Lluis Mauri Sellés
Lluis Mauri Sellés
24 maig 2007 7:51

Hola Sergi,

En el nostre cas, creiem que s’han de retransmetre els plens íntegrament, incloses les preguntes del públic. I, a ser possible, tenir disponibles les gravacions dels mateixos per a les seves consultes posteriors.

l'amic de Taradell
23 maig 2007 20:16

Benvolguts amics. Gràcies per publicar la meva pregunta en un post. I Gracies el company Lluis per respondre per part d’esquerra. També gràcies al company “Anònim” que ha respòs, en un altre cometari la mateixa pregunta, recordant-nos que el seu candidat ja s’havia pronunciat durant l’últim debat. Transcric la seva resposta per si algú no ha tingut oportunitat de llegir-la. “La teva pregunta està feta d’una forma que sembla que només pugui contestar el cap de llista, i això no és així.En el cas del PSC, tot i que el cap de llista ja ho va manifestar en els debats… Llegeix més »

Sergi
Sergi
23 maig 2007 19:55

Aquesta es una pregunta per tots però especialment per en Lluis i en Toni. Quina sera la politica de l’ajuntament en la retransmissió dels plens en directe per ràdio Taradell? Es podrà retransmetre tot el ple senzer? el que demana el public assistent en un local public tambe hauria de poder-se retransmetre, no?

Lluis Mauri Selles
Lluis Mauri Selles
23 maig 2007 17:31

Pel que tinc entès, les preguntes s’han de fer abans de l’acte a Ràdio Taradell. En quan a la pregunta de “l’amic”, tinc entès que aquesta no és la iintenció d’Esquerra. Ens agradaria governar, però no a qualsevol preu. La nostra idea és liderar projectes i no hipotecar-nos. A més, aspirem -com CiU- a tenir una majoria. Aixó no exclou cap pacte dels possibles, perquè el pacte i l’acord són la base de l’esperit democràtic i, per nosaltres, aixó no són unes oposicions a càrrec públic, sinó una manera més de seguir fent el que ja hem fet en l’àmbit… Llegeix més »