Inici Actualitat Avui presentació del programa de la UJT i últim debat de Ràdio...

Avui presentació del programa de la UJT i últim debat de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

Avui aquest vespre, a Can Costa i Font, hi haurà un parell actes electorals interessants. La jornada començarà a les 8 del vespre amb la presentació del programa de la Unió de Jubilats de Taradell. L’equip de Joan Jolis explicarà les seves propostes per aquests propers 4 anys.

Fixeu-vos que l’acte començarà a les 8 del vespre i no a les 6 de la tarda tal i com inicialment estava anunciat a l’agenda d’actes del Centre Cultural.

Desprès, a 2/4 de 10 de la nit, es produirà l’últim debat d’aquestes eleccions. El debat, organitzat per Ràdio Taradell, és podrà seguir en directe des de la sala gran de Can Costa i Font. Evidentment també es podrà escoltar a través del 106.7 de la FM o be mitjançant la web www.radiotaradell.net

El debat serà moderat per la Laia Miralpeix i, si el format és el mateix de cada any, el públic assistent podrà formular preguntes a la part final de l’acte. Des d’aquest espai volem felicitar la iniciativa de Ràdio Taradell i animar a tots els lectors de www.taradell.com a assistir al debat ja que pot ser una bona oportunitat per trobar la resposta a les preguntes que s’han fet en aquest bloc. Ens veiem al vespre!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments