Inici Actualitat Presentació del programa d’Esquerra

Presentació del programa d’Esquerra

0
COMPARTIR

Unes 150 persones s’han aplegat aquesta tarda a Can Costa i Font per escoltar les propostes d’Esquerra. L’escenari estava composat per dos faristols al centre, 13 cadires al darrera i una pantalla a la dreta que projectava imatges de campanya. De fons, unes falques radiofòniques demanant el vot.

Amadeu Sagalés ha fet una breu presentació de l’acte definint-lo com a sorprenent i innovador i ha presentat al periodista de Ràdio Taradell, Marc Güell, que ha exercit de mestre de cerimònies. Güell ha anat fent preguntes als membres de la llista que un a un han sortit a respondre tot explicant el programa electoral.

El primer ha estat Ramon Reig que ha parlat del polígon industrial del Vivet. Seguidament les preguntes sobre noves tecnologies les ha respost en Lluís Mauri prioritzant tres eixos: l’aposta per la xarxa sense fils, l’aposta per la web municipal i la creació d’un espai de noves tecnologies al Tint.

Les preguntes sobre habitatge les ha entomat en Lluís Rodriguez dient que calia apostar per la construcció de més habitatge protegit, habitatge de lloguer i per la creació d’un Patronat Municipal de l’Habitatge. Pilar Solà ha parlat de pagesia i tambè del barri de Mont-rodon on ha dit que calia crear un centre cívic per tal de dinamitzar-lo i una rotonda a l’entrada principal.

De les festes se n’ha ocupat en Salvador Clot que ha reclamat una comissió de festes més potent i una major participació popular. Dels joves n’han parlat en Gerard Freixas i en Toni Perez. En Gerard ha apostat per un Pla Local de Joventut i per més suport al Consell de Joves i en Toni ha parlat del Punt d’informació Juvenil que segons Esquerra no pot anar a l’escorxador i se li ha de buscar un espai a Can Costa.

La Maria Mora ha respost les preguntes sobre la gent gran i la Pilar Raurell sobre la formació ocupacional. De l’educació i els serveis socials n’ha parlat la Rosa Morales que ha dit que calia donar suport a l’IES Taradell i crear més serveis socials per la vila.

Les preguntes d’esport han estat a càrrec de la Carme Coll que ha destacat la necessitat de crear un segon pavelló, un circuit per entrenar i un Patronat Municipal d’Esports. Jordi Freixas, ha parlat de política cultural, patrimoni i turisme.

Finalment ha intervingut Toni Casassas per parlar d’urbanisme. Ha dit que Esquerra es mirarà el POUM amb atenció i farà les modificacions oportunes. Casassas també ha presentat el projecte de remodelació de l’eix comercial de Taradell.

Per acabar l’acte s’ha convidat al públic a fer preguntes: sis persones han intervingut fent diverses preguntes sobre pactes, torrents, energies renovables, etc… En Toni ha dit que en cas de necessitat de pactes, Esquerra apostaria per un soci estable per fer un govern estable.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments