Inici Actualitat Presentació del programa de Convergencia i Unió

Presentació del programa de Convergencia i Unió

0
COMPARTIR

Unes 200 persones és van reunir ahir al vespre al Centre Cultural Can Costa i Font per escoltar les propostes que l’equip de Convergència i Unió fa per aquesta propera legislatura.

L’acte va començar amb una breu intervenció inicial del cap de llista, Lluís Verdaguer, que de seguida va passar la paraula a la Rosa Papell per presentar les propostes d’ Educació i Cultura. A nivell d’educació CIU proposa crear una nova escola bressol, de nom “La Baldufa”, a la zona de la Vinya d’en Pallassa, una escola d’adults i fer la rehabilitació de l’escola “El Gurri”. Respecte a les propostes de Cultura és va destacar l’ampliació de la Biblioteca i la dinamització del Centre Cultural Costa i Font amb la construcció d’un petit auditori i la construcció d’un aparcament.

Tot seguit, l’Imma Codony va explicar les propostes de Medi Ambient, Hisenda i Joventut. Aquestes passen per fer una bona gestió de residus, apostar per les energies renovables, renovar l’enllumenat públic, mantenir els impostos actuals i crear un nou Punt d’informació Juvenil. També va destacar diverses iniciatives a nivell de borses de treball per els joves, propostes per la prevenció de les drogodependències i solucions per a l’habitatge jove.

L’Albert Ledesma va continuar presentant les propostes de Benestar Social, Sanitat i Ciutadania i va explicar que volen posar l’accent en l’atenció domiciliaria, la construcció d’habitatges socials, la obertura del nou tanatori i la creació d’ una oficina d’atenció al ciutadà que aproximi l’ajuntament al poble.

Finalment va agafar la paraula en Lluís per parlar de l’estrella de la campanya, la nova zona esportiva, amb la construcció d’una piscina coberta i un nou pavelló. En Lluís va explicar que s’han trobat aigües termals a la Riereta, prop de la zona esportiva, i va dir que podrem gaudir d’aquesta aigua a la nova piscina. En el capítol d’urbanisme és va presentar el traçat de la Ronda de Ponent, el POUM, la remodelació del Carrer del Joc de la Pilota i de la Plaça per donar prioritat als vianants, l’ampliació del polígon del Vivet, l’adequació de la zona de la Tomba i la construcció d’un carril bici que vagi fins a Mont-rodon per el costat de la carretera actual.

En Lluís va acabar fent balanç de la legislatura passada i va dir que de les 25 propostes que van presentar l’any 2003 n’han realitzat 21, n’hi ha tres que estan en vies de realització, i només una que encara no s’ha fet: el nou auditori de Can Costa. També va recordar que han tirat endavant 12 projectes nous que no estaven previstos en el programa. Verdaguer va acabar demanant la participació dels vilatans de Taradell el dia 27 de maig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments