Inici Actualitat Tresserras parla de Cultura a Taradell

Tresserras parla de Cultura a Taradell

1
COMPARTIR

Una trentena de representants de les associacions culturals de Taradell han participat en una xerrada, organitzada per Esquerra Republicana en el marc de la campanya electoral, amb el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya a Taradell.

En Joan Manuel Tresserras ha desgranat la filosofia que hi ha darrera del departament que dirigeix i ha animat a les associacions a què utilitzin els serveis de la conselleria per modernitzar la cultura popular, allunyar-la d’actituds resistents i avançar en un projecte de país que sigui integrador i modern.

 

COMPARTIR
1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Esquerra - Taradell
Esquerra - Taradell
17 maig 2007 17:00

També es va dir que, des de l’Ajuntament, es donaria un co de mà en fer la paparessa que es demana per participar en les subvencions de la Gene i que miraria de facilitar les tasques de gestió i logística de les associacions del municipi.

És una proposta d’Esquerra que hi ha al programa i que en Toni va treure a debat, pel fet que alguns dels participants van dir que eren amateurs i no tenien temps de fer aquesta feina.

Més informació:
http://www.esquerra.cat/taradell