Inici Cartes dels lectors 13.500 gràcies per col·laborar amb l’Arnau 97

13.500 gràcies per col·laborar amb l’Arnau 97

1
COMPARTIR

arnau-ricartDesprés del gran èxit de participació que va tenir el trial solidari Arnau 97, que vam organitzar el 2 d’octubre, us volem donar a conèixer quin ha estat el balanç.

En total s’han recollit 13.500 euros que es destinaran a la campanya Arnau 97, centrada en recollir diners per destinar-los a la investigació de la malaltia X-ALD, a través d’IDIBELL. Els investigadors estan molt motivats per continuar la seva feina després de constatar la gran solidaritat i col·laboració de tanta gent. Aquests diners s’han aconseguit amb la venda de begudes i entrepans al bar, de les 111 inscripcions de participants al trial, de la venda de bufs i samarretes i de les tires dels sortejos.

Volem destacar que es van fer 1.100 samarretes i que les que no s’han venut, nosaltres les hem comprat a preu de cost per incorpar els diners a la campanya. Dir-vos que si no l’heu comprat i voleu col·laborar encara hi sou a temps en els següents punts de venda: Farmàcia Bonet, Rifà Llar, El Xamfrà i el Club Parc d’Esports.

La campanya Arnau 97 es tancarà el proper 31 de gener perquè enguany s’ha demanat a les entitats del poble si volien ajudar a la causa. El Centre Excursionista Taradell ja ho ha fet, a través de la marxa Rupit-Taradell donarà un euro solidari de cada inscripció. A més, ja hi ha tres entitats taradellenques que també tenen previst realitzar algun acte on els diners es destinaran a la campanya Arnau 97, tal i com van fer abans amb altres actes l’Associació de Botiguers de Taradell (octubre 2015) i l’Envelat 2016.

Us recordem que aquells que volgueu també teniu l’opció de fer el vostre donatiu a la campanya a través d’internet en aquest enllaç.

Volem expressar el nostre agraïment a totes les persones que van venir al trial solidari i que el van fer possible, a la família, amics, Trialsport, Ajuntament de Taradell, Carnisseria Codina, Forn Sant Sebastià, Bon Preu-Esclat, El Xocolater de Taradell, la Rita-Comunicació, Dorsal Sport, Regals d’imatge, T.P. Isidre Sayós SL, Acustic Osona SL, Molist Floristes, Associació Voluntaris Protecció Civil Taradell, Granges Comas, SAV Vilaró, Rètols RET-RAP, Junta UD Taradell, Joan Serra Coma (ROCTAR), Jardineria Sayós Mas SL, Restaurant La Roca, Fusteria Fèlix Serra, Àlex Soldevila Casals, Marc Viñas Tapia, 2KPfilms, Xavi Jiménez (Rebel), Joan Valls, Alberto Fili, Ramon Pujol, Adam Raga, Abel Mustieles, Eloi Palau, Rafa Tibau, Pol Tarrés, Sergi Llongeras, Ferran Escudero, Joan Torras i tots els participants al trial, Associació Botiguers Taradell, Àlex Crivillé, Anna Nogué, Marc Márquez, Àlex Márquez, Valentino Rossi, Àlex Rins, Jorge Lorenzo, Gerard Farrés, Jordi Tarrés, Marc Colomer, Carles Checa, Marc Freixa, Motos JAB, Crossbow, Non Stop, Motos Ausió, Blai Trias i Dani Comas-Jitsie. En aquest muntatge hi apareixen tots.

Moltíssimes gràcies a tothom, de tot cor.

Joan Ricart i Marta Roca

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
30 octubre 2016 21:54

Gràcies Marta, Gràcies Joan i GRÀCIES ARNAU el vostre esforç no té xifres, el vostre esforç és immens!!!
T’envio 13.500 petons