Inici Actualitat Lleugera baixada de l’atur a Taradell durant el juny de 2024

Lleugera baixada de l’atur a Taradell durant el juny de 2024

0
COMPARTIR

La taxa d’atur a Taradell segueix baixant, però amb un ritme molt lent. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina al mes de juny de 2024 va baixar en 2 persones. És a dir, en total hi ha 202 taradellencs i taradellenques sense feina (5,86%). Fa un any, al 2023, la xifra d’aturats pràcticament era la mateixa amb 206 persones.

A Osona, l’atur també ha anat a la baixa al mes de juny. Ara hi ha 59 persones menys en situació d’atur que al maig. És a dir, un total de 6.785 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més baixa, 6.782 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments