Inici Actualitat Alba Freixas aconsegueix un bronze al Mundial de dansa Dance World Cup

Alba Freixas aconsegueix un bronze al Mundial de dansa Dance World Cup

0
COMPARTIR

La taradellenca Alba Freixas, de 12 anys, va aconseguir aquest cap de setmana una medalla de bronze en el mundial Dance World Cup, que es disputa fins al 6 de juliol a Praga (República Txeca).

La taradellenca, que hi pren part com a integrant de l’Escola Tempoballet de Vic, va aconseguir dissabte el bronze en la categoria duo/trio children Contemporani, juntament amb la seva companya Júlia Badia. Van posar en escena una coreografia de Lula Pérez titulada ‘Rattlesnake’. Cal destacar que l’any passat ja va aconseguir també una medalla de bronze en la mateixa categoria però en modalitat grups.

Paral·lelament, també ha aconseguit una setena posició en sol de contes amb ‘Who laughs last’, i l’altra taradellenca Edurne Alonso va aconseguir dijous, el primer dia, una novena posició amb el seu solo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments