Inici Actualitat Alba Freixas i Edurne Alonso disputen a partir de djous el mundial...

Alba Freixas i Edurne Alonso disputen a partir de djous el mundial de dansa Dance World Cup

0
COMPARTIR

Dues taradellenques participaran aquesta setmana en el mundial Dance World Cup, que es disputa des d’aquest dijous 27 de juny fisn al 6 de juliol a Praga (República Txeca). Es tracta d’Alba Freixas i Edurne Alonso, que hi prenen part com a integrants de l’Escola Tempoballet de Vic, ja van aconseguir una medalla de bronze l’any passat en la categoria Children small group.

A Praga hi participen uns 9.500 ballarins de més de 56 països d’arreu del món. Les dues taradellenques van aconseguir la classificació pel mundial a través dels Campionats d’Espanya que es van celebrar a Burgos a través de les coreografies grupals que van interpretar. A banda, l’Edurne Alonso també va ser segona amb el seu solo de lírica, mentre que l’Alba Freicas amb el seu solo de jazz va ser primera, i en contemporani va ser tercera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments