Inici Actualitat El proper 25 de juny obre la piscina d’estiu de Taradell

El proper 25 de juny obre la piscina d’estiu de Taradell

0
COMPARTIR

Ja es poden comprar els abonaments per accedir a la piscina d’estiu de Taradell, que gestiona l’Ajuntament després de municipalizar-la l’any passat. L’obertura de l’equipament serà el 25 de juny i s’allargarà fins al 8 de setembre. L’horari serà de 10 del matí a 8 del vespre cada dia, excepte els caps de setmana i festius que obrirà a les 11 del matí.

L’accés se seguirà fent pel final del carrer Sant Jordi, com es va estrenar l’estiu passat, per facilitar que les persones amb mobilitat reduïda ho tinguin millor. La gestió de la piscina anirà a càrrec de la mateixa empresa que gesiona l’EAS Taradell, Llinarsport SA, com va fer l’any passat. El cost de la gestió s’ha valorat en uns 45.000 euros, 8.000 més que l’estiu passat.

Tarifes i abonaments

Les tarifes d’entrada puntual i paquets d’entrada es mantenen igual que l’any anterior, mentre que els abonaments de temporada són els que pateixen un increment. A més, per als abonaments, caldrà facilitar una fotografia dels familiars que en siguin beneficiaris.

Els residents (o segona residència) majors de 65 anys, les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitats tindran l’accés gratuït. Els preus són els següents:

Entrada puntual (un dia)

Fins a tres anys 0 euros
Infants i joves (3 anys fets fins a 17 anys) 4 euros
Adults (18 anys fets fins a 65 anys) 6 euros

Abonaments de temporada

Individuals infants i joves 60 euros
Individuals adults 80 euros
Familiars (pares, mares i fills/es menors de 18 anys) 130 euros

Paquets d’entrades

T10 infants i joves 30 euros
T10 adults 45 euros

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments