Inici Actualitat Mont-rodon celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

Mont-rodon celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

0
COMPARTIR

Cap de setmana de celebració i actes festius al barri de Mont-rodon de Taradell. L’Associació de veïns organitza la Festa Major amb un munt d’activitats que comencen divendres i s’allarguen fins el diumenge.

La primera activitat serà divendres a les 8 del vespre amb la 3a edició de la Caminada nocturna que sortirà des del Parc Jaume Vila. Tindrà un recorregut d’uns 5 quilòmetres amb avituallament, entrepà i refresc. Les inscripcions es faran al mateix lloc a un preu de 8 euros. Serà l’acte previ al concert de rock del tradicional ‘Mont-rockdon’ que arriba a l’11a edició. Comptarà amb les actuacions de Happy People Band Color, i el grup de versions tribut a Ramones Els Ramons. El concert començarà a les 10 de la nit.

Dissabte estarà ple d’activitats. A les 10 hi haura gimcana infantil d’obstacles al Parc Jaume Vila. A les 12 començar el concurs de llançament de pinyol d’oliva i a 2/4 d’1 hi haurà una cata de vins escumosos amb David Bonfill (la inscripció costa 15 euros). A la tarda, a partir de les 4, començarà un torneig de futbol a La Pista per als més petits fins a 12 anys. Com és habitual, a les 5 de la tarda al Parc Jaume Vila hi haurà missa i, tot seguit, xocolatada. Ja al vespre, a les 8, es recupera el sopar popular amb bingo posterior al Parc Jaume Vila.

Mentrestant, el diumenge a les 10 del matí començarà el torneig de futbol, que tindrà una versió cap al migida de solters contra casats. A les 11 també es podrà participar en la sessió gratuïta de Zumba programada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments